Hoofdpagina » Winkel » Boekjes » » Beoordelingen Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   
Nieuwe producten Meer
Cadeaubon gepersonaliseerd boek met naam en foto van Ikkeda
Cadeaubon gepersonaliseerd boek met naam en foto van Ikkeda
19.95EUR
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Informatie
Algemene voorwaarden
Voorwaarden Cadeaubon
Verzenden
Contact
Gepersonaliseerd boek 'Kunnen niet slapen' 19.95EUR
van Lianne van Popering Datum toegevoegd: dinsdag, 07 augustus 2012
Wat een super boek! Op de website ziet het voorbeeld er natuurlijk al leuk uit, maar als je jouw eig..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van MADY VAN CAMPENHOUT Datum toegevoegd: donderdag, 05 juli 2012
Beste Mirjam Van harte bedankt voor het boekje "Tess en Konijn kunnen niet slapen." Het ziet er op ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Katrien Volckaert Datum toegevoegd: vrijdag, 25 november 2011
Het is ondertussen meer dan vier jaar geleden dat wij dit boekje bestelden voor onze jongste dochter..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van iris herten Datum toegevoegd: dinsdag, 06 september 2011
Goeiemorgen, Het boekje "Kunnen niet slapen" zat gisteren in onze brievenbus. In tegenstelling to..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Paula Sekewaƫl Datum toegevoegd: zondag, 06 februari 2011
Hi Merijn, nog in aanvulling op mijn vorige stukje. Het zou zou leuker zijn als we verschillende fot..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Paula Sekewaƫl Datum toegevoegd: zondag, 06 februari 2011
Hi Merijn, Wat een leuke verrassing trof ik aan in de brievenbus. En het werd nog leuker toen ik ..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Suzanna Wigbers Datum toegevoegd: dinsdag, 01 februari 2011
Hallo Merijn, Dank je wel voor het mooie boekje. Het was echt een super goed en leuk cadeau. Mijn..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Esther Van de Coolwijk Datum toegevoegd: zaterdag, 29 januari 2011
Beste Merijn, We hebben vandaag het boekje "kunnen niet slapen" ontvangen. Echt heel goed gelukt ..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Erica van Rijn Rieken Datum toegevoegd: dinsdag, 11 januari 2011
Hallo Merijn, Ik wilde je graag bedanken voor het ontzettend leuke boekje, de service was perfect..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Karen Deckers Datum toegevoegd: zaterdag, 25 december 2010
Super boekje!! Mijn zoontje is er helemaal weg van! Hij is blij om nu ook zijn eigen verhaal te hebb..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Maaike Onderwater Datum toegevoegd: zaterdag, 18 december 2010
Van de week het boekje binnengekregen, het is een kado'tje voor mijn beste vriendin haar dochtertje!..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Maaike Onderwater Datum toegevoegd: zaterdag, 18 december 2010
Van de week het boekje binnengekregen, het is een kado'tje voor mijn beste vriendin haar dochtertje!..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Maaike Onderwater Datum toegevoegd: zaterdag, 18 december 2010
Van de week het boekje binnengekregen, het is een kado'tje voor mijn beste vriendin haar dochtertje!..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Frido DE VRIES Datum toegevoegd: zaterdag, 11 december 2010
jammer dat het geen gebonden boekje maar een ringband is. We hebben ook boekjes bij andere leveranci..

Waardering: 2 van 5 sterren! [2 van 5 sterren!]
van Vera Naber Datum toegevoegd: vrijdag, 03 december 2010
Wat een leuk boekje. Geeft het mijn nichtje voor Sinterklaas en ben heel benieuwd wat ze er van vind..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Saskia van den Bos Datum toegevoegd: dinsdag, 30 november 2010
Hartelijk dank voor de snelle service. Het boekje ziet er strak en erg leuk uit. Schattig om mijn ni..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Greet Stessens Datum toegevoegd: vrijdag, 29 oktober 2010
Kindjes vinden het zo fijn om zichzelf in het verhaal in te zien. Het werd dan ook mijn neefjes favo..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Bianca Eversen Datum toegevoegd: vrijdag, 24 september 2010
SUPER!!! Het boekje is cadeau gegeven aan een kleine man van 2,5 jaar en hij vindt het erg leuk om z..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van martine pommier Datum toegevoegd: dinsdag, 31 augustus 2010
Hartelijk bedankt voor het prachtige boekje " CHLOE en FI kunnen niet slapen''... De foto's zijn moo..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Mieke Janssen Datum toegevoegd: woensdag, 24 februari 2010
Hoi Merijn, ten eerste hartelijk dank voor de super snelle levering! Het is nu al weer het 3de boekj..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 39 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  [Volgende >>] 
Terug Beoordeling schrijven

In winkelwagen

Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg
Notificaties Meer
NotificatiesHoud mij op de hoogte van updates voor Gepersonaliseerd boek 'Kunnen niet slapen'
Vertel een vriend(in)
 
Vertel een bekende over dit artikel.
Beoordelingen Meer
Gepersonaliseerd boek 'Kunnen niet slapen'
Beste Mirjam Van harte bedankt voor het boekje "Tess en Kon ..
5 van 5 sterren!
Talen
Nederlands
Valuta

Copyright © 2019 Ikkeda - Gepersonaliseerde kinderboeken met eigen naam en foto
Powered by osCommerce